Overslaan naar content

Over Yourhosting"We hebben al 251.362 ondernemers blij mogen maken.

Daar zijn we best trots op :-) "

We zijn de grootste hostingprovider in Nederland. Eén op de vijf mkb-bedrijven is klant bij ons. Grote kans dus, dat de bakker bij jou om de hoek ook klant bij ons is. Hoe leuk is dat!

We leveren domeinnamen, shared webhosting, VPS en clouddiensten zoals Office 365. Al meer dan 20 jaar doen we er alles aan om onze klanten de best mogelijke performance, veiligheid en support te geven.

Met een team van gedreven experts onderscheiden we ons als premium webhoster door onze deskundigheid, klantvriendelijkheid en vergaande service.

Onze klanten waarderen ons daarom met een 8,5. We hebben al 251.362 ondernemers blij mogen maken. Daar zijn we best trots op :-)

Sinds 1 januari 2022 zijn we samen met verschillende labels verdergegaan onder de naam Yourhosting.We gaan ver voor onze klant, maar ook voor elkaar.

We geloven erin dat een succesvol bedrijf wordt gemaakt door mensen; wij als collega's. Daarom stoppen we ook veel energie in onze organisatie. We zorgen voor flexibiliteit (om je werk goed aan te laten sluiten bij jouw leven), goede voorwaarden, een leuke werksfeer en nog veel meer. Benieuwd hoe het is om bij ons te werken? Kijk snel bij de vacatures.

Kantoor

Ons kantoor heeft goede werkplekken en er is altijd ruimte voor een kopje koffie met een collega. Het kantoor bevindt zich op een goed bereikbare locatie in Zwolle.

Ons adres Grote Voort 225 8041 BK Zwolle

Nieuwsgierig geworden?

Krijg je zin om bij ons aan de slag te gaan? Wil je samen met ons bedrijven helpen om online succesvol te worden? Kijk dan op onze vacature pagina of jouw ideale baan erbij zit!