Skip to content

Onze cultuur

Op deze pagina lees je wat wij écht belangrijk vinden. Onze waarden zie je dagelijks terug in hoe we denken, leven en werken.

Dit is écht belangrijk voor ons

Deze 6 waarden zijn eigenschappen die laten zien waar we voor staan en hoe we met onze klanten én met elkaar willen omgaan. We breiden continu onze groep uit met mensen die zich herkennen in deze waarden. Dat maakt het heel fijn samenwerken!

kernwaarden

Behulpzaam

Onze klanten helpen is een soort obsessie van ons. Wat dat betreft kun je ons gerust “pleasers” noemen. Het is heerlijk om elke dag weer klanten te mogen helpen om succesvoller te worden in wat ze doen.

We zorgen ook goed voor elkaar. We zijn best wel gek op elkaar, dus we staan ook altijd klaar voor onze lieve collega’s!

Persoonlijk

We kunnen ons goed inleven in een ander. Daardoor benaderen we onze klanten en onze collega’s op een persoonlijke manier met echte aandacht en empathie.

Daarnaast zijn we ervan overtuigd dat alles beter en leuker wordt met een gezonde dosis humor en plezier.

samenwerken

Open

We voelen ons altijd veilig om open en eerlijk te zijn tegen elkaar. Dit doen we natuurlijk  op een respectvolle manier. We noemen dit onze positief-kritische blik.

Als we denken dat iets beter kan, dan geven we dat aan. Bij wie dan ook: de klant, een directe collega of de directeur. We draaien er niet omheen en zeggen waar het op staat. Geen poespas.

Flexibel

We leven in een maatschappij waar veranderingen elkaars dagelijks opvolgen. Binnen Yourhosting is dat niet anders. Wij voelen ons als een vis in het water in deze continue veranderende omgeving.

We zijn dan misschien geen snelle jongens in strakke pakken, maar we schakelen wel als een malle als het nodig is.

Kundig

We zijn deskundig in wat we doen. Onze ambitie en leergierigheid zorgen ervoor dat we ons blijven ontwikkelen. Ergens super goed in zijn geeft ons een goed gevoel. We zuigen kennis op als een spons.

Onze leergierigheid gecombineerd met ons enthousiasme zorgt ervoor dat we blijven groeien en elke dag een beetje slimmer worden :-)

Ownership

We voelen ons allemaal betrokken bij onze missie om ondernemers online te laten groeien. We voelen ons ook echt verantwoordelijk voor wat we doen. We doen wat nodig is om een opdracht te voltooien, ook als het even niet zo makkelijk gaat. We bijten ons vast en gaan voor het eindresultaat.

Dit vraagt dus om persoonlijk leiderschap, de regie nemen en kunnen continu op jezelf durven reflecteren.