Skip to content

Ylona (Support Specialist)

Ylona tovert, iedere dag weer, een glimlach op het gezicht van onze klanten. Naast het helpen van klanten als support specialist houdt ze zich ook bezig met financiële werkzaamheden zoals betalingen verwerken, facturatie en debiteurenbeheer.

Wat maakt het zo fijn om bij Yourhosting te werken?

Mijn werk is heel variabel en dat maakt mijn werk zo leuk. We hebben een team waarbij iedereen er het beste van wil maken. We werken samen constant aan verbetering.

De arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld. Zo hebben we verlofdagen bij bijzondere gebeurtenissen. De pensioenpremie wordt door Yourhosting betaald en we krijgen een thuiswerk- en internetvergoeding. Het is ook heel fijn dat we 26 vakantiedagen hebben.

Daarnaast vind ik het ook heel erg leuk om bij de OR en Personeelsvereniging betrokken te zijn.

Waarom werk je bij Yourhosting?

Yourhosting is een unieke organisatie met werknemers door het hele land. We willen allemaal een mooie onderneming neerzetten. Er is veel samenwerking en ondanks dat iedereen verspreid over Nederland werkt, weten we elkaar goed te vinden. Een aantal keer per jaar organiseren we ook leuke uitjes om elkaar toch even in het echt te zien. 

Hoe ziet jouw dag er uit?

In de ochtend bespreken we met ons team in een dagstart (standup) de punten die belangrijk zijn. Daarna ga ik aan de slag met de bank boeken en dan volgen mijn werkzaamheden voor de tickets en andere taken. Ik heb momenteel veel verschillende taken en dat maakt mijn werk erg leuk en variabel. Geen dag ziet er bij mij hetzelfde uit. 

Word jij Ylona haar nieuwe collega?

Bekijk onze vacatures en maak eens kennis met ons. Dat kan al met een simpel video-belletje :-)