Overslaan naar content

Doetje (Support Specialist)

Doetje tovert, iedere dag weer, een glimlach op het gezicht van onze klanten. Zij neemt jullie graag mee in haar werkervaring op de Frontdesk!

Hoe ziet de Frontdesk bij Yourhosting eruit?

De Frontdesk is zoals de naam het al een beetje doet vermoeden: de voorkant van al het klantcontact. Dat betekent dat alle telefoontjes en vragen als eerste bij mij en mijn collegas terecht komen.

Zie het als een soort 'online servicebalie': Ik ben de eerste persoon die jou begroet als je ons bedrijf online binnen loopt. Bij binnenkomst krijg je bijvoorbeeld informatie of een folder maar je kan ook worden verwezen naar een andere afdeling of een specifiek persoon als je een specifieke technische vraag hebt.

Dat gebeurt wanneer een Support Specialist van de Frontdesk iemand doorverbind met een Support Specialist 2e lijn.

Betekent dit dat je veel moet schakelen?

Ja, maar dit zie ik juist als een positief punt. Omdat je zoveel verschillende situaties te horen krijgt vanuit onze verschillende labels is het ook een mogelijkheid om meer te leren. Yourhosting bestaat namelijk uit verschillende labels die onlangs zijn toegevoegd vanuit verschillende bedrijven. Deze labels hebben vaak nog een eigen systeem. Met die systemen is het vaak even zoeken en vooral aan het begin, maar gelukkig zijn er genoeg mensen die daarbij kunnen helpen. Ondanks dat de systemen verschillen, zijn wel de gesprekstechnieken die we leren tijdens de training, voor elke klant gelijk.

Ik merk zelf dat ik door de snelle doorschakeling naar 2e lijn en de aanvullende informatie die er mogelijk wordt gemaakt door mijn collega’s: ik in een korte tijd heel veel heb kunnen leren!In een korte tijd is Yourhosting veel gegroeid; hoe is dat voor jou?

Yourhosting is een groot bedrijf, dat is een feit. Maar ondanks dat we inmiddels werken met 180 collega's door heel het land, voel ik mij geen nummer tussen de vele andere collega’s. Er zullen altijd kleine punten zijn of irritaties zijn bij een werkgever of collega, maar het moment dat het wordt aangegeven wordt er hier echt naar je geluisterd.

Word jij Doetje haar nieuwe collega?

Bekijk onze vacatures en maak eens kennis met ons. Dat kan al met een simpel video-belletje :-)