Overslaan naar content

Werken bij Yourhosting

Welkom bij Yourhosting

Samen maximaal gaan voor de klant, met ruimte om je eigen doelen te bereiken.

Eerlijk en zonder poespas; dat beloven we onze klanten en dat beloven we ook jou. We staan namelijk midden in een transitie van verschillende kleine organisaties naar één gezamenlijke organisatie. Dat betekent veel mogelijkheden en potentie voor jou! Maar ook af en toe uitdagingen waar we niet van tevoren over na hebben gedacht. Dankzij deze instelling en ons enthousiasme zijn we in 2023 verkozen tot Beste Werkgever voor Jong Talent! Samen werken we met een enthousiast team die zowel op kantoor als vanuit huis door heel Nederland gevestigd is aan onze vernieuwde organisatie!

Denken in mogelijkheden

Binnen Yourhosting is er een ding waar je zeker van kan zijn; we blijven veranderen. Hierdoor zijn wij in staat om in de moeilijkste situaties de juiste oplossingen te bieden voor de klant, omdat we denken in mogelijkheden. Het stopt niet bij onze klanten, dit doen we ook intern. Jouw mogelijkheden zijn eindeloos; het enige wat we daarin van jou vragen is initatief nemen.

Daarnaast bieden wij nog veel meer voordelen!

Dit vinden wij belangrijk. Jij ook?

Eerlijk

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen: dat beloven we onze klanten, maar dit spreken we ook uit naar elkaar. Daarom zorgen we ervoor dat we alle relevante informatie altijd met elkaar delen, ongeacht of dit goed of slecht nieuws betreft. Onze Maand-updates zijn een voorbeeld hiervan, waarbij iedereen welkom is om vragen, reacties of input te delen.

Oplossingsgericht

Onlangs zijn we samengevoegd met verschillende labels en gaan we samen door onder de noemer Yourhosting. Hierdoor kunnen we nog gemakkelijker oplossingen aanbieden voor onze klant! Maar daar stopt het niet. Ook samen bouwen we in deze veranderende wereld aan onze organisatie; vol met mogelijkheden en zonder poespas.

Flexibel

We bewegen mee waar dat nodig is. Je krijgt daarbij de ruimte om je eigen werk te organiseren. Onze flexibiliteit zorgt ervoor dat we in oplossingen kunnen denken, en met gemak mee kunnen bewegen. Dat biedt mogelijkheden voor de klant, maar ook voor jou!

Persoonlijk

We benaderen onze klanten en elkaar met echte aandacht en empathie, en geloven in het toevoegen van humor en plezier aan alles wat we doen. Kom langs en je zult het zelf ervaren! Hoewel we niet altijd fysiek samenzijn, delen we via ons Intranet persoonlijke momenten en hoogtepunten met elkaar. Staat jouw verjaardag binnenkort op onze kalender?

Verhalen van collega's

Djina tovert, iedere dag weer, een glimlach op het gezicht van onze klanten. Zij neemt jullie graag mee in haar ervaring als Support Specialist op de Frontdesk van Yourhosting.

Manon werkt al sinds haar zeventiende bij Yourhosting. Het mooiste van haar baan? Dat ze creatief mag zijn en de vrijheid heeft om te zorgen dat iedereen het naar zijn/haar zin heeft.

Suzanne werkt als Marketing Manager. Dit betekent dat ze het team aanstuurt en samen mooie resultaten probeert te behalen. Met een team van specialisten behandelen we onderwerpen als SEO, CRO, content marketing, Ads en automation.

Feestje?

Bij Yourhosting houden we ook van een feestje. Naast hard werken houden we ook van gezelligheid. Wij regelen vaak toffe activiteiten en super gezellige feestjes.

Klaar voor de start?

Volg ons

Bekijk onze Instagram voor eerlijke en persoonlijke foto's van het werken bij Yourhosting.