Overslaan naar content

Online Marketeer

Op locatie, Remote, Hybride
 • Zwolle, Overijssel, Nederland
€ 3.000 - € 4.000 per maandMarketing

Functieomschrijving

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Stap dan in een wereld vol mogelijkheden als Online Marketeer bij Yourhosting! Bij ons draait alles om het realiseren van kwaliteit en service voor meer dan 350.000 ondernemers die streven naar zorgeloos online succes. Als webhostingexpert met een rijke geschiedenis en een oog op de toekomst, zijn we op zoek naar een gedreven online marketeer die niet alleen campagnes voert, maar relaties opbouwt en innovatieve ideeën ontwikkelt om onze klanten te laten groeien. Ben jij klaar om jouw stempel te drukken op het online landschap en samen met ons de volgende stap te zetten in de evolutie van online ondernemen? Lees dan snel verder!


Wat ga je doen?

Variatie en uitdaging staat centraal in jouw werkweek. Je houdt je bezig met campagnes in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om een campagne in samenwerking met een van onze leveranciers, een Google Ads of Bing Ads campagne of campagnes gericht op retentie, je bijt je er graag in vast. Als online marketeer bij Yourhosting ben je veel meer dan een standaard marketeer; juist doordat je zo breed inzetbaar bent weet je projecten van begin tot eind zelfstandig op te pakken.

Snel schakelen tussen verschillende projecten is voor jou geen probleem. Je werkt aan zowel interne campagnes, retentie, ads en affiliates, marketing automation, en en en … Wat jij wilt! Je houdt je graag bezig met de technische kanten van jouw werk als online marketeer: het inrichten van automation flows, hier en daar een beetje code met behulp van ChatGPT, nieuwe tags of tracking instellen? Zo gepiept.

Je werkt goed samen met de rest van het marketingteam om nog snel die SEO-pagina live te krijgen of maak je samen met de content marketeer de beste e-mailcampagnes. 


 • Focus op verschillende projecten;
 • Projecten ondersteunen van begin tot eind;
 • Interne campagnes gericht op retentie;
 • SEO;
 • E-mailcampagnes

Vereisten

Je bent breed inzetbaar, of het nu gaat om Google Ads, Tradetracker, e-mailcampagnes, klantportalen of samenwerkingen met onze leveranciers; je vindt het allemaal even boeiend. Ervaring met automatiseringstools, bij voorkeur HubSpot, is een pluspunt. Je volgt nauwlettend de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van AI en andere technische snufjes, zoals ChatGPT en Midjourney, en je hebt een stevige technische basis, bijvoorbeeld met Google Tag Manager. Je bent bekwaam in het toepassen van growth hacking technieken om maximaal bereik te realiseren. Met minimaal een HBO werk- en denkniveau en minstens 2 jaar ervaring als allround marketeer, campagne marketeer of in een vergelijkbare rol, beschik je over het nodige commerciële inzicht en data-analysevaardigheden. Je bent een teamspeler die creatief, nieuwsgierig en leergierig is.


 • Kennis van verschillende relevante tools, bij voorkeur Hubspot;
 • Je bent technisch goed onderlegd;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt commercieel inzicht en kunt met data overweg;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent creatief, nieuwsgierig en leergierig.


Wat bieden wij:

Naast dat je bij het leukste bedrijf uit de omging komt te werken, bieden wij nog veel meer! 

 • Een inspirerende werkplek in Zwolle;
 • De mogelijkheid om (gedeeltelijk) thuis te werken;
 • Een laptop van de zaak;
 • Een salaris tussen de € 3.000,- en € 4.000 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek;
 • Yourhosting betaalt jouw pensioenpremie, zo houd je zelf netto meer over;
 • Reiskostenvergoeding, internetvergoeding, thuiswerkvergoeding. Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed op orde;
 • Ruimte om je verder te ontwikkelen in de vorm van trainingen en cursussen;
 • En niet te vergeten: de leukste collega's!


Over Yourhosting

Wij zijn Yourhosting, hét webhostingbedrijf van Nederland, gevestigd in Zwolle. Met 20+ jaar ervaring en een klantenkring van meer dan 350.000 tevreden ondernemers, staan wij voor "Onbezorgd online ondernemen". Als premium provider vinden we kwaliteit belangrijk. We willen onze klanten zo goed mogelijk helpen met hun online avonturen. Dit doen we door goede producten en diensten en een fijne klantenservice. Eerlijk en zonder poespas; dat beloven we onze klanten en dat beloven we ook jou. Daarnaast zijn wij als bedrijf volop in ontwikkeling en staan midden in een transitie om van meerdere bedrijven een onderneming te maken. Bij Yourhosting gaan we voor kwaliteit en service. Dit betekent dat wij continu bezig zijn met het zorgen voor onze klanten, ze helpen waar nodig en de juiste handvatten bieden om te groeien. Om deze missie waar te maken, zijn wij gedreven om relevante en nuttige informatie aan te bieden, op het juiste moment en via het juiste kanaal aan onze klanten, waarbij een commerciële mindset niet mag ontbreken. Een uitdagende missie, welke volop in ontwikkeling is en waar wij hulp bij kunnen gebruiken. Daarom zijn we op zoek naar een online marketeer, iets voor jou?!


Hoe kun je solliciteren?

Stap in de wereld van onbezorgd online ondernemen. Samen komen we er altijd uit. Deel je motivatie met CV via een klik op de button. Spreken wij je snel?

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

"Solliciteren voor een nieuwe baan kan spannend zijn. Dat begrijpen wij als geen ander. Of je nu begint aan je carrière of je vervolgstappen zet op de arbeidsmarkt. Daarom vertellen wij jou graag precies wat je van ons kan verwachten en hoe wij omgaan met jouw sollicitatie."

Werken bij Yourhosting; bekijk het voordeel voor jou!