Overslaan naar content

Medewerker Technische Helpdesk

Remote
 • Zwolle, Overijssel, Nederland
Technische Helpdesk

Functieomschrijving

Werken op de Technische Helpdesk van Yourhosting
Toe aan een nieuwe uitdaging? Ben jij dé aangewezen persoon die onze klanten de beste service weet te bieden? Dan zoeken wij jou! 
Als Medewerker Technische Helpdesk bied je onze klanten namelijk de allerbeste service. Zo ben je verantwoordelijk voor het deskundig en vriendelijk beantwoorden van vragen  en ben je aanspreekpunt voor 2e lijns vraagstukken en/of storingen. Je ondersteunt onze 1e lijns supportmedewerkers bij het oplossen van technische vraagstukken. De aanvragen behandel je zowel telefonisch als per e-mail.

Samen met je collega’s van Support zorg jij ervoor dat je elke klant de beste service verleent en de juiste producten verkoopt. Ruimte voor ontwikkeling vinden wij bij Yourhosting belangrijk. Sterker nog, we stimuleren het. Als jij wensen hebt voor jouw ontwikkeling, is dit altijd bespreekbaar en kijken we samen naar wat we voor elkaar kunnen betekenen.


Jouw team

Jouw collega’s op Support zijn jong, ambitieus en enthousiast. De sfeer is lekker informeel met ruimte voor een goeie grap op zijn tijd. Het wij-gevoel is belangrijk. We doen er alles aan om de gezamenlijke doelen te halen en de klanten van de beste commerciële en ondersteunende service te voorzien. Zo houden wij de klanttevredenheid hoog en kun jij elke dag met plezier je werk uitvoeren! 

Vereisten

Wat verwachten we van jou?
Je bent in staat om vragen diepgravend uit te zoeken, collega’s uitleg te geven en kennis te delen. Je kunt goed prioriteiten stellen zodat vragen op de juiste manier worden afgehandeld. Je bent proactief en denkt mee met de klant. Je gaat in gesprek en toont interesse. Mocht je al enige ervaring hebben opgedaan in een klantenservice-functie is dat zeker een pré, maar niet noodzakelijk. Je hebt een professionele, enthousiaste instelling en je bent klant- en servicegericht.

Naast een goeie klik, vinden we ook dit belangrijk:

 • Je hebt kennis van en affiniteit met webhosting, domeinnamen en DNS.
 • Je hebt kennis van Apache, Linux en MySQL
 • Je hebt minimaal een MBO 4 opleiding en diploma richting ICT;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en spreekt en schrijft foutloos Nederlands;
 • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

En vooral dat je het bij ons naar je zin hebt natuurlijk!


Wat bieden wij jou?


Een uitdagende functie binnen een groeiend en innovatief bedrijf. De sfeer is lekker laagdrempelig en er heerst een informele cultuur. Verder nog;

 • Een gezellig en professioneel team met enthousiaste collega's;
 • Mogelijkheid om zowel thuis als op kantoor in Zwolle te werken;
 • Een startsalaris vanaf € 2.500,- per maand;
 • Thuiswerkvergoeding van € 2,- per dag of reiskostenvergoeding € 0,21 per kilometer;
 • 26 vakantiedagen en de mogelijkheid tot meer;
 • Internetvergoeding van € 25,- per maand o.b.v. 40 uur per week;
 • Jouw werkgever betaalt jouw werknemersbijdrage, dus geen pensioeninhouding op jouw salaris;
 • Elke maand een gezellige lunch op ons kantoor in Zwolle;
 • Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen het bedrijf.

Maar ook de sfeer vinden we belangrijk bij Yourhosting. We organiseren regelmatig uitjes, bijvoorbeeld een pubquiz, FIFA- & 30-Seconds-toernooi of een escaperoom.


Bij indiensttreding vragen wij om een VOG

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

"Solliciteren voor een nieuwe baan kan spannend zijn. Dat begrijpen wij als geen ander. Of je nu begint aan je carrière of je vervolgstappen zet op de arbeidsmarkt. Daarom vertellen wij jou graag precies wat je van ons kan verwachten en hoe wij omgaan met jouw sollicitatie."

Werken bij Yourhosting; bekijk het voordeel voor jou!