Overslaan naar content

Campagne Marketeer

Op locatie
 • Zwolle, Overijssel, Nederland
Marketing

Functieomschrijving

Bij Yourhosting gaan we voor kwaliteit en service. Dit betekent dat wij continu bezig zijn met het zorgen voor onze klanten, ze helpen waar nodig en de juiste handvatten bieden om te groeien. Om deze missie waar te maken, zijn wij gedreven om relevante en nuttige informatie aan te bieden, op het juiste moment en via het juiste kanaal aan onze klanten, waarbij een commerciële mindset niet mag ontbreken. Een uitdagende missie, welke volop in ontwikkeling is en waar wij hulp bij kunnen gebruiken. Daarom zijn we op zoek naar een campagne marketeer, iets voor jou?!


Over Yourhosting

Wij zijn Yourhosting, hét webhostingbedrijf van Nederland, gevestigd in Zwolle. Met 20+ jaar ervaring en een klantenkring van meer dan 350.000 tevreden ondernemers, staan wij voor "Onbezorgd online ondernemen". Als premium provider vinden we kwaliteit belangrijk. We willen onze klanten zo goed mogelijk helpen met hun online avonturen. Dit doen we door goede producten en diensten en een fijne klantenservice. Eerlijk en zonder poespas; dat beloven we onze klanten en dat beloven we ook jou. Daarnaast zijn wij als bedrijf volop in ontwikkeling en staan midden in een transitie om van meerdere bedrijven een onderneming te maken.


Wat ga je doen?

Variatie en uitdaging staat centraal in jouw werkweek. Je houdt je bezig met campagnes in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om een campagne in samenwerking met een van onze leveranciers, een Google Ads of Bing Ads campagne of campagnes gericht op retentie, je bijt je er graag in vast. Als campagne marketeer bij Yourhosting ben je veel meer dan een standaard marketeer; juist doordat je zo breed inzetbaar bent weet je projecten van begin tot eind zelfstandig op te pakken.

Snel schakelen tussen verschillende projecten is voor jou geen probleem. Je werkt aan zowel interne campagnes, retentie, ads en affiliates, marketing automation, en en en … Wat jij wilt! Je houdt je graag bezig met de technische kanten van jouw werk als campagne marketeer: het inrichten van automation flows, hier en daar een beetje code met behulp van ChatGPT, nieuwe tags of tracking instellen? Zo gepiept.

Je werkt goed samen met de rest van het marketingteam om nog snel die SEO-pagina live te krijgen of maak je samen met de content marketeer de beste e-mailcampagnes.

Vereisten

 • Je bent breed inzetbaar. Of het nu gaat om Google Ads, Tradetracker, e-mailcampagnes, klantportalen of samenwerkingen met onze leveranciers, je vindt het allemaal even leuk
 • Je hebt ervaring met automatisering-tools, bij voorkeur Hubspot
 • ChatGPT, Midjourney; je houdt de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van AI en andere technische snufjes goed in de gaten en vind het mateloos interessant
 • Je bent technisch goed onderlegt. Zo kun je lezen en schrijven met Google Tag manager
 • Je kunt growth hacking technieken inzetten om maximaal bereik te realiseren
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt commercieel inzicht en kunt met data overweg
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als allround marketeer, campagne marketeer of in een soortgelijke functie
 • Je kunt goed samenwerken in een team
 • Je bent creatief, nieuwsgierig en leergierig


Wat bieden wij:

 • Een inspirerende werkplek in Zwolle. We werken deels thuis en deels op kantoor
 • Uiteraard krijg je een laptop van de zaak
 • Premievrije pensioenregeling, reiskostenvergoeding, internetvergoeding, thuiswerkvergoeding. Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed op orde
 • Ruimte om je verder te ontwikkelen in de vorm van trainingen en cursussen
 • Je gaat werken in een jong en enthousiast team van specialisten en generalisten


Hoe kun je solliciteren?

Stap in de wereld van onbezorgd online ondernemen. Samen komen we er altijd uit. Deel je motivatie met CV via een klik op de button. Spreken wij je snel?

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

"Solliciteren voor een nieuwe baan kan spannend zijn. Dat begrijpen wij als geen ander. Of je nu begint aan je carrière of je vervolgstappen zet op de arbeidsmarkt. Daarom vertellen wij jou graag precies wat je van ons kan verwachten en hoe wij omgaan met jouw sollicitatie."

Werken bij Yourhosting; bekijk het voordeel voor jou!