Overslaan naar content

Manon (Experience Manager)

Hallo daar! Ik ben Manon. Als moeder van twee (soms) schatten van kinderen, deel ik mijn huis in Maassluis met mijn partner en een onuitputtelijke voorraad geduld. En ja, ik heb een (soms) wat droge humor en ben een tikkeltje perfectionistisch – althans, dat probeer ik te zijn tussen de was en de boodschappen door.

Manon-Experience

Wat maakt het zo fijn om bij Yourhosting te werken?

Binnen Yourhosting ben ik dus Experience Manager, een titel die klinkt alsof ik parttime superheld ben, en dat ben ik ook... soort van. Mijn missie? Zorgen dat iedereen - klanten en collega's - net zo blij is met Yourhosting als ik ben met mijn eerste kopje cappuccino van de dag.

Deze functie bestaat nog niet zo lang en is ontstaan omdat Yourhosting de beleving van de klant en medewerker centraal stelt. Binnen een Premium organisatie streven we ernaar om ook een Premium werkbeleving te creëren. Dit probeer ik te doen door het ontwikkelen van initiatieven en (communicatie)strategieën die de tevredenheid en betrokkenheid verhogen. Daarnaast is een belangrijk deel van mijn rol het luisteren naar feedback. Deze feedback gebruik om continu te kunnen verbeteren als organisatie voor zowel de klant als de medewerker.

Bij ons geloven we sterk in de kracht van een premium bedrijfscultuur. We streven ernaar een omgeving te creëren waarin medewerkers zich gewaardeerd en geïnspireerd voelden. Als Experience Manager is het mijn doel om ervoor te zorgen dat iedereen zich onderdeel voelt van iets groters, en dat hun werk erkend en gewaardeerd wordt. Dit maakt het werken bij Yourhosting zo uniek en waardevol.Waarom werk je bij Yourhosting?

Ik loop hier al rond sinds mijn zeventiende. Maar vervelen? Ho maar! Dankzij Yourhosting ben ik gegroeid – zowel als persoon als professioneel. Het mooiste van mijn baan? Dat ik creatief mag zijn en de vrijheid heb om te zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft. En ja, de flexibiliteit om thuis te werken en de toffe events zijn natuurlijk ook mooi meegenomen.Hoe ziet jouw dag er uit?

Mijn dagelijkse routine is een mix van cappuccino, maiswafels (guilty pleasure) en een goed gevulde agenda. Vrije momenten besteed ik aan het creëren van intern nieuws of het ontwerpen van persoonlijke kaartjes met Canva (ook een quilty pleasure). En net wanneer ik zo opga in mijn ontwerpen dat ik bijna vergeet dat ik ook nog meetings heb, redt mijn agenda me weer. Na een productieve ochtend bak ik een lekker eitje, waarna ik de middag besteed aan het voorbereiden van welkom-pakketjes voor onze klanten.

Tussen de bedrijven door bereid ik nog wat presentaties voor en werk ik de rapportage voor de NPS verder uit.

Dit was een klein kijkje in mijn wereld bij Yourhosting. Het is elke dag anders en, eerlijk is eerlijk, ik zou het voor geen goud willen missen. Morgen? Dat is een nieuwe dag met nieuwe kansen (en nieuwe maiswafels).Word jij Manon haar nieuwe collega?

Bekijk onze vacatures en maak eens kennis met ons. Dat kan al met een simpel video-belletje :-)