Skip to content

Support Specialist

RemoteZwolle, Overijssel, Nederland€ 2.150 per maandKlantenservice

Functieomschrijving

Onze missie is het blij maken van iedere klant. Met ruim 2 miljoen domeinnamen in ons beheer, is onze klantenservice belangrijker dan ooit. In deze wereld die al technisch genoeg is, zoeken wij mensen die ingewikkelde termen begrijpelijk kunnen uitleggen. Wij geloven in een eerlijk advies en persoonlijke aandacht en hebben als doel om ondernemers te helpen met online groeien. Help jij binnenkort mee?


Wat ga je doen?

Als Support Specialist bij Yourhosting ben jij het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Dankzij jouw inzet kunnen wij onze klanten de beste persoonlijke telefonische service bieden. Belt een klant met een probleem? Dan denk jij proactief mee. Vragen die voorbij komen zijn bijvoorbeeld: Hoe stel ik mijn persoonlijke e-mail adres in, of hoe kan ik upgraden naar een groter hostingspakket?

Geen vraag is natuurlijk hetzelfde. Als meest persoonlijke hostingprovider van Nederland zijn wij altijd op zoek naar een passende oplossing. Dat biedt genoeg ruimte voor eigen inbreng! Ben je benieuwd hoe het werken als Support Specialist er uit ziet? Lees eens het verhaal van Djina; zij vertelt je er alles over. 


Geen ervaring?
Onze Customer Support trainer Jan Frans stoomt jou in vier weken klaar tot Customer Support Specialist. Geen ervaring of kennis van onze producten is dus geen enkel probleem! Ook na deze vier weken bieden wij begeleiding. Wij hebben namelijk onze eigen Training en Quality specialisten die voor jou klaarstaan.

Vereisten

Wat wij van jou verwachten:

  • MBO+ werk- en denkniveau;
  • Natúúrlijk een klantgerichte instelling;
  • Mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je woont (bij voorkeur) in omgeving Zwolle;
  • 28 – 40 uur beschikbaar

Dit bieden wij:

  • Een marktconform salaris;
  • Internet-, thuiswerk en/of kilometervergoeding;
  • Een laptop;
  • Werken in een dynamische organisatie met voldoende doorgroeimogelijkheden.

Hoe ziet werken bij Yourhosting eruit?

Jouw collega’s op de klantenservice zijn jong, ambitieus en enthousiast. De sfeer is lekker informeel met ruimte voor een goeie grap op zijn tijd. Het wij-gevoel is belangrijk. Daarom organiseren we regelmatig leuke activiteiten en uitjes, maar ook in de pauzes is er, ruimte om een potje FIFA tegen collega’s te spelen of samen een wandeling te maken.


Bij indiensttreding vragen wij om een VOG. 

of

Werken bij Yourhosting; bekijk het voordeel voor jou!