Skip to content

Projectmanager

RemoteNederland, Overijssel, ZwolleStaf

Functieomschrijving

Ben jij onze nieuwe spin in het web?

Als Projectmanager overzie je de projecten die jij leidt en zorg je ervoor dat alles soepel verloopt en iedereen de juiste dingen op het juiste moment doet. Je begeleidt de projecten en werkt nauw samen met de stakeholders. 

Wat je gaat doen

Je start de ochtend met het checken van je agenda en planning. Waar nodig stem je af met je collega's en andere afdelingen. Je begeleidt de lopende projecten en zorgt voor een  efficiënte en effectieve planning, prioritering, samenwerking en verdeling van taken. Je maakt tijd in de agenda vrij om de voortgang te rapporteren aan opdrachtgever(s) en stakeholders en stuurt bij waar nodig. 


Bij de start van een project zorg je ervoor dat de juiste voorwaarden en scope helder zijn en haal je informatie, die je nodig hebt om dit te kunnen doen, op bij de verschillende partijen. Onze projecten worden in waterval, agile of hybride vorm opgeleverd, dus daar pas je je werkzaamheden en (technische en proces) oplossingen op aan.  Alle informatie verwerk je conform planning en specificaties waarna de product backlog van de teams wordt gevuld. 

Je team

Het team is nog in ontwikkeling. Dit betekent dat je veel ruimte krijgt hierover mee te denken, maar ook dat er veel op jouw schouders terecht komt - zeker in het begin. Je werkt nauw samen met (interne) opdrachtgevers, medewerkers van IT, Infra, Customer Support en Marketing. 

De sfeer is informeel (maar professioneel) met ruimte voor een goeie grap op zijn tijd. We doen er alles aan om de gezamenlijke doelen te halen en proberen iedere dag van elkaar te leren. Zo versterken we niet alleen onze kennis, maar ook ons team! 


Het wij-gevoel is belangrijk in onze cultuur. Daarom organiseren we regelmatig leuke activiteiten en uitjes, maar ook in de pauzes is er, als je op kantoor werkt, ruimte om een potje FIFA tegen collega’s te spelen of samen een wandeling te maken als je even een frisse neus wilt halen.


Na je inwerkperiode, kun je in overleg met je teamleider bepalen of je thuis of op kantoor werkt. Veel collega's werken (bijna) helemaal vanuit huis, sommigen komen regelmatig naar kantoor en anderen zijn (bijna) altijd op kantoor. Genoeg keuze dus :)

Ruimte voor ontwikkeling vinden wij bij Yourhosting ook belangrijk. Sterker nog, we stimuleren het. Als jij wensen hebt voor jouw ontwikkeling, is dit altijd bespreekbaar en kijken we samen naar wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Vereisten

Naast een goede match met onze cultuur, vinden we dit ook belangrijk:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;

 • Projectmanagementcertificering (b.v. Prince2, IPMA);

 • Minimaal 5 jaar ervaring als projectmanager;

 • Goed in o.a stakeholder- en risico management;

 • Je bent pro-actief, doortastend, hebt een hoge mate van organisatiesensitiviteit, hebt ervaring in het coachen van anderen en je bent een teamplayer;

 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift;

 • 32 – 40 uur per week beschikbaarheid;

 • Je kunt vanuit huis werken, maar we zien je ook graag met enige regelmaat op ons gezellige kantoor in Zwolle. Wij vragen het beste, daar mag je ook iets voor terug verwachten


We vragen om een kei van een Projectmanager, daar mag je natuurlijk ook iets voor terug verwachten, namelijk:


 • De mogelijkheden om hybride te werken: thuis en/of op kantoor

 • Een laagdrempelige en informele bedrijfscultuur binnen een jong bedrijf;

 • Flexibele werktijden;

 • Een marktconform salaris; 

 • Deelname aan onze pensioenregeling: wij betalen je pensioenpremie en je hebt de mogelijkheid om extra pensioen te sparen;

 • Thuiswerk- en internetvergoeding voor de dagen dat je thuiswerk en natuurlijk reiskostenvergoeding voor de dagen dat je op kantoor werkt;

 • 26 vakantiedagen, met de mogelijkheid om vakantiedagen te kopen of verkopen;

 • Laptop van de zaak;

 • Mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.


En er zijn er nog meer redenen om bij ons te komen werken. Bekijk hier alle voordelen.

of

Werken bij Yourhosting, past bij jou!

Wij willen graag dat iedereen bij Yourhosting een goede balans heeft tussen werk en privé. Daarom hebben wij 15 voordelen die ervoor zorgen dat jouw nieuwe job goed bij jouw leven kan passen.