Skip to content

Medewerker Technische Helpdesk

RemoteZwolle, Overijssel, NederlandTechnische Helpdesk

Functieomschrijving

Werken op de Technische Helpdesk van Yourhosting
Als Technische Helpdesk Medewerker bied je onze klanten de beste service. Je bent verantwoordelijk voor het deskundig en vriendelijk beantwoorden van vragen van onze klanten. Je bent aanspreekpunt voor 2e lijns vraagstukken en/of storingen en je ondersteunt onze 1e lijns supportmedewerkers bij het oplossen van technische vraagstukken. Je behandelt supportaanvragen zowel telefonisch als per e-mail. Je bent in staat om vragen diepgravend uit te zoeken, collega’s uitleg te geven en kennis te delen. Je kunt goed prioriteiten stellen zodat vragen op de juiste manier worden afgehandeld. Je bent proactief en denkt mee met de klant. Je gaat in gesprek en toont interesse.

Samen met je collega’s van Support zorg jij ervoor dat je elke klant de beste service verleent en de juiste producten verkoopt. Ruimte voor ontwikkeling vinden wij bij Yourhosting belangrijk. Sterker nog, we stimuleren het. Als jij wensen hebt voor jouw ontwikkeling, is dit altijd bespreekbaar en kijken we samen naar wat we voor elkaar kunnen betekenen.


Je team

Jouw collega’s op Support zijn jong, ambitieus en enthousiast. De sfeer is lekker informeel met ruimte voor een goeie grap op zijn tijd. Het wij-gevoel is belangrijk. We doen er alles aan om de gezamenlijke doelen te halen en de klanten van de beste commerciële en ondersteunende service te voorzien. Zo houden wij de klanttevredenheid hoog.

Vereisten

Wat verwachten we van je?
Naast een goeie klik, vinden we ook dit belangrijk:

 • Je hebt kennis van en affiniteit met webhosting, domeinnamen en DNS.
 • Je hebt kennis van Apache, Linux en MySQL
 • Je hebt minimaal een MBO 4 opleiding en diploma richting ICT;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en spreekt en schrijft vloeiend Nederlands;
 • Je hebt een professionele, enthousiaste instelling en je bent klant- en servicegerichtheid;
 • Je werkt 32 tot 40 uur per week en vindt het prima om ’s avonds en in de weekenden te werken.

En vooral dat je het bij ons naar je zin hebt natuurlijk!


Wat bieden wij jou?
We vragen om een kwalitatief goede Medewerker Technische Helpdesk, daar mag je natuurlijk ook iets voor terug verwachten, namelijk:

 • Een laagdrempelige en informele bedrijfscultuur binnen een jong bedrijf;
 • Pensioenregeling;
 • 26 vakantiedagen, met de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen;
 • Laptop van de zaak;
 • Mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.

Maar ook de sfeer vinden we belangrijk bij Yourhosting. We organiseren regelmatig uitjes, bijvoorbeeld een pubquiz, FIFA- & 30-Seconds-toernooi of een escaperoom.

of

Werken bij Yourhosting, past bij jou!

Wij willen graag dat iedereen bij Yourhosting een goede balans heeft tussen werk en privé. Daarom hebben wij 15 voordelen die ervoor zorgen dat jouw nieuwe job goed bij jouw leven kan passen.