Skip to content

Campagne Marketeer

Zwolle, Overijssel, NederlandMarketing

Functieomschrijving

We zijn niet zomaar een webhostingbedrijf. Met meer dan 20 jaar ervaring willen wij dé specialist zijn in onbezorgd online ondernemen. Het Blij maken van onze klanten staat centraal. We zijn continu bezig met het zorgen voor onze klanten in een begrijpelijke taal. Ben jij een gedreven en creatieve online marketeer en bruis je van de ideeën? Ben jij zo’n enthousiaste creatieveling en bemoei jij je graag met véél? Dan hebben wij jouw hulp nodig.


Over Yourhosting

Wij zijn Yourhosting, hét webhostingbedrijf van Nederland, gevestigd in Zwolle. Met 20+ jaar ervaring en een klantenkring van meer dan 350.000 tevreden ondernemers, staan wij voor "Onbezorgd online ondernemen". Als premium provider vinden we kwaliteit belangrijk. We willen onze klanten zo goed mogelijk helpen met hun online avonturen. Dit doen we door goede producten en diensten en een fijne klantenservice. Eerlijk en zonder poespas; dat beloven we onze klanten en dat beloven we ook jou. Daarnaast zijn wij als bedrijf volop in ontwikkeling en staan midden in een transitie om van meerdere bedrijven een onderneming te maken.


Wat ga je doen?

Als onze nieuwe online marketeer speel je een belangrijke rol in het verder uitbouwen van ons merk en het behalen van onze (commerciële) doelstellingen. SEO, Google Ads, een e-mailcampagne of nog even snel die nieuwe tag installeren in Google Tag manager? Je draait je hand er niet voor om. Je bent de spin in het web, de steun en toeverlaat, de rots in de branding! Breed werken en overal een beetje van weten ligt jou het beste. Je deelt jouw visie graag met onze specialisten en ondersteund waar kan. Of het nu gaat om retentie, affiliates of een campagne samen met een van onze leveranciers, juist doordat je zo breed inzetbaar bent weet je ook projecten van begin tot eind zelfstandig op te pakken.

Ben je ook nog eens altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen ChatGPT of AI, Tag manager en Analytics, heb je altijd wel een tooltje aan te raden om ons werk nog leuker, beter of slimmer te maken? Dan ben jij zeker de persoon die we zoeken.

Vereisten

Vereisten

 • Je bent breed inzetbaar. Of het nu gaat om Google Ads, Tradetracker, SEO, e-mailcampagnes, klantbehoud of samenwerkingen met onze leveranciers, je vindt het allemaal even leuk
 • Je hebt ervaring met automatisering-tools, bij voorkeur Hubspot
 • Je bent nieuwsgierig en leergierig
 • ChatGPT, Midjourney; je houdt de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van AI en andere technische snufjes goed in de gaten en vind het mateloos interessant
 • Je bent technisch goed onderlegt. Zo kun je lezen en schrijven met Google Tag manager
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt commercieel inzicht en kunt met data overweg
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als allround marketeer of online marketeer of in een soortgelijke functie
 • Je kunt goed samenwerken in een team

Wat bieden wij:

 • Een inspirerende werkplek in Zwolle. We werken deels thuis en deels op kantoor
 • Uiteraard krijg je een laptop van de zaak
 • Premievrije pensioenregeling, reiskostenvergoeding, internetvergoeding, thuiswerkvergoeding. Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed op orde
 • Ruimte om je verder te ontwikkelen in de vorm van trainingen en cursussen
 • Je gaat werken in een jong en enthousiast team van specialisten en generalisten

Hoe kun je solliciteren?

Stap in de wereld van onbezorgd online ondernemen. Samen komen we er altijd uit. Deel je motivatie met CV via een klik op de button. Spreken wij je snel?

of

Werken bij Yourhosting; bekijk het voordeel voor jou!